Страничка 2
Страничка 1
Страничка 1
Страничка 2
 
Share Button
Всички права запазени. Това е лична страничка на писателя
Всичко написано в този сайт е авторско изкуство
Добре дошли в главната страничка на Българските писатели и поети.
Това е един сайт, една страничка, на един Български писател: -"Кирил Петров"

И така…
Живели някога в хиляда деветстотин петдесет и пета година (1955г.) ... През хиляда деветстотин петдесет и пета година, (1955 г. ) хората работили по-полета и нивя и се препитавали основно от земеделие и животновъдство. Отглеждали и едни малки красиви градинки. Всеки ден, милиони хора се стичали по- полята и нивата, за да обработват полята и Нивя и то най не уморено. Хората от хиляда деветстотин петдесет и пета година, (1955г.) разполагали с много големи ниви и малки градинки, изпъстрени с приказни цветя- приказни цветя, вълшебни цветя. Като, че ли е имало повече цели и по- малко  мечти, до като не дошло време и за мечтите …
Така живеели хората от хиляда деветстотин петдесет и пета година (1955 г.) .
.
Да, хубави години били- заключва свръх интелекта Айтекс.
Годината била около 20140г. Хората от това време имали много големи мечти, но нямали нивя и поля, нямали дори и малки градинки на който да се радват. Есента била топла и лятото било топло. Имало пре много време за мечти и мислене. Хората от това време, имали пари, лъскави коли и всичко за което можело да се мечтае, но нямали щастие. По тия времена хората са се били обезлюдили . Всеки гледал само за себе си и нищо не е било както преди. И така… всеки мечтаел. Да, мечтите нямали край. Всичко било толкова трудно, че хората трябвало да учат, почти през целия си живот.  Учили по много за да преуспяват. От години на години хората живеели с дълбокото убеждение, че всичко ще се оправи и всичко ще се нареди; всичко ще е както те самите са искали- поне на това ги учили още от малки и така… Имали и Господните лидери, който определяли и казвали. Определяли и налагали дадени устои и морални ценности. Да, така било… Да, се върнем в далечната хиляда деветстотин петдесет и пета година (1955г.). На времето, хората, нямали пари, но за сметка на това щастие не липсвало. Нямало икономика на труда и работата не се заплащала. А, около 20140г. имало икономика на труда и всичко, та дори умствения трудът се заплащал: заплащал се- но пък на времето хората били някак си по щастливи… И въпреки, че нямали пари и коли, те били много по щастливи. - заключва Айтекс.  Да се върнем назад във времето. През хиляда деветстотин петдесет и пета година,(1955г.) хората, те имали каруци, лопати, кирки и мотики…- и били много щастливи. С мотиките хората обработвали малките си градинки. А, трудът бил напълно ръчен и за сметка на това, пък храната била напълно екологична. Градинките така се разхубавявали, че с всеки изминал ден те ставали все по красиви и по красиви: станали изключително красиви- ако сега можете да ги видите, бихте ахнали. - заключва, Айтекс. Хората обработвали градинките си с такава любов… хората толкова много се грижели за градинките си, че градинките ставали все по красиви и по красиви, докато на края не се превръщали и в самото вълшебство. - повтори възторжено Айтекс.
- Е, какво ми липсва сега?- питали се хората от миналото  - Липсва ми малката градинката със цветята. Тази малка и вълшебна градинка- заключвали хората в заключението си по ония времена.
Да се върнем отново в далечната 20140 г. А, около 20140 предстояли много хубави времена, такива времена, че хората ще засияят и ще заподскачат наляво и на дясно, като полудели и обезумели от щастие, или поне на това се надявали - Но това не било така. Най нагло и охотно ги учели хората да вярват на тези лъжи. Хората по ония времена работили в големи офиси кантори и правили много пари...; докато целия онзи свят, с поля, планини, гори и красоти не земни…; красоти не земни, бил напълно забравени. На практика природата не съществувал вече в предишния си вид. Хората живеели вече с помощта на машините и свръх технологичните процеси до такава степен, че не забелязвали тяхната вреда. В света, в този свят на 20140г. хората се надявали на много, но не получавали много. Необходимо било да извършиш нещо не човешко за да може да припечелиш някои амеро(парична единица). Много работа, трябвало, но не познатата ни работа от далечна 1955 година. Вече е било необходимо да се учи много… А, накрая...; накрая толкова трудно се е намирало работа...; толкова трудно, че  на човек са му необходими не само качества и да е  неистово умен, и да е неистово  високо квалифициран за да може да извършва цялата тази интелектуална работи. Та, хората през 20140 г. всеки ден се чудели, какво толкоз уникално нещо да направят; да извършат за припечелят някое амеро (парична единица) за да могат да се препитават някак. Въпреки не престани те си усиля да направят светът в който биха искали да живеят по хубав, хората на 20140г. така и не успели да съумеят да го направят по хубав. Не били виновни те. Не, не били. А, кой бил виновен - попитал един от слушащите. Те са си виновни- изсмял се някой от слушащите и добавил- Нали живота ни учи, че каквото си направиш сам, никой не може да ти го направи.
Да, но в този случай, виновни били единствено Господарите им. Господарите им искали хората да са глупави и бедни за да могат най- нагло да се възползват от бедността и глупостта по ония времена.
Хората на времето или една утопия на времето- между фантастиката и философското мислене;
Второ заглавие:- Свръх интелект
Книгата, да тази малка книга на писателя. Книгата е от бъдещето. Книгата е исторически поглед върху настоящето и миналото времето.
Хората на времето или една утопия на времето

Свръх интелигентния разум произнася историческа реч, пред своите  .
Рекламни
Рекламни
email: alaive@abv.bg
Дизайн: Кирил
Copyright © ЕТ- Кики . All rights reserved.              
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Слушайте .: Трафик радио :..
Онлайн магазини - Cento.bg Каталог на сайтове и стати:"МарМаЛад"
-A-
-B-
book_info
-C-
Chapter
-D-
-E-
-F-
For_writer
-G-
-H-
-I-
Intellect
index
index
-J-
-K-
-L-
Legend_of_Narcissus_and_the_like
Literaty_quates
-M-
-N-
Notebook
Notes
-O-
-P-
Page1
Poet
Poetry
page2
page3
-Q-
-R-
Rime
-S-
stage_play
-T-
Tatiiana
The_Secret_ of_Happiness
-U-
-V-
-W-
-X-
-Y-
-Z-
Добре дошли в главната страничка на Българския писател...;
Това е един сайт, една страничка, на един Български писател: -"Кирил Петров"